lördag, mars 06, 2010

SLARVIG MANGA NÄR MAN HAR TRÅKIGT

© LYDIA SUNDIN 'LYDDE'
EEEHH, jag har tråkigt och min manga failade :C jag måste träna upp mina skills på å rita igen för jag har blivit dålig på det :c och nu tänker jag glo på nån japansk serie.... BAJ BAJ

3 kommentarer:

 1. SV; ååh okej :( den första kanin jag hade hette Binky Boy. fast det var en tjej HAHAH XD ja, men hon sprang alltid bort men kom hem sen på natten. .__. Like this.. wonder bunny HAH. ja. hon dog år 2004 om jag minns rätt.

  SvaraRadera
 2. SV; haha ^^ åh, min kompis hade en katt som hette smulan 8D aw okej :( vaddå alltså, sådär dog dom bara? :( mina kaniner, STAMPE OCH LILLEFOT (Y) ;_; dom var rätt så gamla, 6 år. och det är ju typ mellan 60-70 hos kaniner. tror jag. D: men Stampe var såhär lite sjuk, vi insåg inte det förrän kvällen innan han dog, han typ haltade och allt, så vi badade honom och virade in honom i handdukar, redan då var han jätte svag och höll på att somna i våran famn när vi höll honom, ibland var han helt frånvarande, alltså.. bara somnade, sedan ruskade man till honom men han vaknade inte, sedan efter några minuter typ fnös han och sedan vaknade. Vi visste nog redan den natten att Stampe inte skulle överleva. :( Lillefot dog i slutet av augusit.
  HAH det känns konstigt att sitta och prata om sina husdjur såhär :(

  SvaraRadera
 3. Du målar jääte bra !:D

  SvaraRadera

Skicka en Kommentar

Små regler som gärna får följas:
alla bilder som är gjorda/fotade av mig går under copyright.
ingen reklam tack.
jag tar emot konstruktiva kommentarer men jävlas inte bara, ingen tjänar på det, inte ens den som skriver.
det är copyright på layout och webbdesignen.
Jag ritar inte av någon/något på förfrågan. (det blir för många)

Tack för att du följer dessa! :)